Robomow Premium-friendly home
Top Banner Top Banner

Robomow Premium - en helt ny gressklipperopplevelse

Passer Robomow® robotgressklipper i din hage?

Robomow® er en verdensledende produsent av robotgressklippere som tilbyr gressklippere utformet for å gi den enkleste, mest praktiske og minst tidskrevende klippingen noensinne. Våre gressklippere er supertsterke, raske, kantklippende og tar utfordrende hager på strak arm. 

Klikk her for å lese mer om Robomow Premium robotgressklippere!Gratis og uforpliktende befaring

Vi tilbyr nå gratis befaring hvor vi gir deg gode råd og veiledning i hvilken robotgressklipper som passer for din hage. En befaring vil raskt avdekke behov og muligheter. Befaringen er helt uforpliktende og du kan når som helst velge å avbryte prosessen uten at det medfører noen videre forpliktelser for deg. 

Bruk bestillingsskjemaet til høyre og bestill befaring allerede i dag. Når du har sendt inn ditt skjema vil du bli kontaktet av en autorisert forhandler. Dere avtaler tid og sted som passer for deg.

NB! Dersom din adresse er lenger enn en halvtimes kjøretid fra nærmeste forhandler, kan det tilkomme et pristillegg for å dekke reisekostnader i forbindelse med befaringen. Dette vil du i så fall bli opplyst om når du blir kontaktet av forhandler.

Testvinnende robotklipper med garantert kapasitet

Ved beregning av arealkapasitet tar man utgangspunkt i en flat firkantet plen helt uten hindringer. Da får man det man kaller «teoretisk kapasitet». De fleste produsentene oppgir teoretisk kapasitet på sine modeller. Med mer enn 20 års erfaring fra produksjon og salg av Robomow har vi lært at dette ikke stemmer med virkeligheten. Derfor merker vi i dag alle våre modeller med det vi kaller garantert kapasitet for at du som kunde skal være trygg når du velger din modell. Vi oppgir teoretisk kapasitet kun for å vise tall sammenlignbare med våre konkurrenter.

Robomow - Your new team player:
Autoriserte forhandlere

Robomow Premium robotgressklippere selges via autoriserte forhandlere. De vil hjelpe deg med veiledning, produktvalg og installasjon, slik at du får en best mulig opplevelse av din nye gressklipper.
 
kfooter