Robomow Premium-friendly home
Top Banner Top Banner

Robomow Premium - en helt ny gressklipperopplevelse

Passer Robomow® robotgressklipper i din hage?

Robomow® er en verdensledende produsent av robotgressklippere som tilbyr gressklippere utformet for å gi den enkleste, mest praktiske og minst tidskrevende klippingen noensinne. Våre gressklippere er supertsterke, raske, kantklippende og tar utfordrende hager på strak arm. 

Klikk her for å lese mer om Robomow Premium robotgressklippere!Gratis og uforpliktende befaring

Vi tilbyr nå gratis befaring hvor vi gir deg gode råd og veiledning i hvilken robotgressklipper som passer for din hage. En befaring vil raskt avdekke behov og muligheter. Befaringen er helt uforpliktende og du kan når som helst velge å avbryte prosessen uten at det medfører noen videre forpliktelser for deg. 

Bruk bestillingsskjemaet til høyre og bestill befaring allerede i dag. Når du har sendt inn ditt skjema vil du bli kontaktet av en autorisert forhandler. Dere avtaler tid og sted som passer for deg.

NB! Dersom din adresse er lenger enn en halvtimes kjøretid fra nærmeste forhandler, kan det tilkomme et pristillegg for å dekke reisekostnader i forbindelse med befaringen. Dette vil du i så fall bli opplyst om når du blir kontaktet av forhandler.

Robomow - Your new team player:
Autoriserte forhandlere

Robomow Premium robotgressklippere selges via autoriserte forhandlere. De vil hjelpe deg med veiledning, produktvalg og installasjon, slik at du får en best mulig opplevelse av din nye gressklipper.
 
kfooter